Σχετικά με εμάς

Η opsisarchitects ξεκίνησε τη δημιουργική της πορεία στο χώρο της αρχιτεκτονικής και του design το 2000 στη Θεσσαλονίκη. Από την ίδρυσή της έχει δυναμική παρουσία και συνεχή αναζήτηση για την σχέση της αρχιτεκτονικής με την καθημερινή ζωή, το περιβάλλον και την κοινωνία.

 

Η αρχιτέκτονας Φαίη Μητρούδη που εμπνεύστηκε και ίδρυσε την opsisarchitects ένωσε τις δυνάμεις της με την αρχιτέκτονα Μαρία Ντούμα, που δραστηριοποιείται από το 2006 στην Αθήνα. Η opsisarchitects έχει σήμερα έδρα στο Κεφαλάρι, Αθήνα, και πλαισιώνεται από μία ομάδα όλων των σχετικών ειδικοτήτων, μεταξύ των οποίων πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι, μηχανολόγοι, σχεδιαστές και καλλιτέχνες.

 

Με κριτήριο πως οτιδήποτε μας περιβάλλει ή διεγείρει τις αισθήσεις μας μπορεί να αποτελέσει την πηγή έμπνευσης για το σχεδιασμό κάθε κλίμακας έργου, η αρχιτεκτονική που οραματιζόμαστε δεν έχει περιορισμούς, δεν έχει όρια και ισορροπεί ανάμεσα στην επιστήμη και την τέχνη.

 

Με την πεποίθηση ότι η αρχιτεκτονική μπορεί να υποστηρίξει ό,τι πιο ελπιδοφόρο έχουμε μέσα μας, συνεχίζουμε να δημιουργούμε.

 

Μαρία Ντούμα

Αρχιτέκτων - designer

Φαίη Μητρούδη

Αρχιτέκτων - designer

 

 

 Για τον ισολογισμό της opsisarchitects επισκεφθείτε το παρακάτω link  http://maria3873.wix.com/opsistdcbalancesheet


 

 © 2013, Opsis Architects | Find us on Facebook